Манчестър Юнайтед започва да се превръща в реален претендент за

...
Манчестър Юнайтед започва да се превръща в реален претендент за
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед започнаха да мислят за титлата

Манчестър Юнайтед стартира да се трансформира в действителен кандидат за купата, а в клуба към този момент приказват за това, въпреки и да не го признават пред медиите. Отборът на Оле Гунар Солскяер е на втора позиция и изостава единствено на три точки от водача Ливърпул и е изиграл един мач по-малко.

" Червените дяволи " стартират годината с три семейства. Утре те одобряват Астън Вила, по-късно се изправят против Манчестър Сити в мач от полуфиналите за Купата на Лигата, а след това им следва конфликт с Уотфорд за Купата на Англия. След тези дуели им следва цяла седмица отмора - нещо, което се случва извънредно рядко в натоварения сезон, а на 17 януари гостуват на Ливърпул.

Според " Манчестър Ивнинг Нюз " играчите са подготвени да жертват почивката, с цел да изиграят отсрочения си мач от шампионата, който е против Бърнли и за него още няма избрана дата. В клуба се надяват, че в случай че срещата се състои тогава, те ще могат да се приближат още повече до първенеца и ще го подложат на по-голямо напрежение преди конфликта сред двата тима.

United players want to play Burnley before crunch game at Liverpool next month
— Man United News (@ManUtdMEN)
Идеята е мачът да се организира на 12 или 13 януари. Ако това не се случи, насрочването на дуела може да се окаже проблем. Алтернатива е дата в края на април, само че тя ще зависи от това до каква степен ще стигне Юнайтед в Лига Европа и Купата на Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР