Манчестър Юнайтед успя да се добере до победата срещу Кристъл

...
Манчестър Юнайтед успя да се добере до победата срещу Кристъл
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед измъкна победата с човек по-малко срещу Палас

Манчестър Юнайтед съумя да се добере до успеха против Кристъл Палас с 2:1 в 22-ия кръг на Висшата лига. " Червените дяволи " трябваше да играят половин час с човек по-малко, само че резервираха задатъка си.Още в първите минути Люк Шоу получи страховит пас в кулоар в наказателното поле и мигновено опита да оправи центриране към дребния пеналт. Там обаче Уил Хюз пресрещна топката с ръка при едно последвало центриране на Рашфорд и след видео консултация с ВАР бе отсъдена дузпа за " алените дяволи ". Бруно Фернандеш застана зад топка и излъга Висенте Гуаита, с цел да даде преднина на своите - 1:0.

Юнайтед можеше на бърза ръка да поведе и с 2:0, само че Гуаита избави рисков удар с глава на Вегхорст, а при последвалото безредие Рашфорд не съумя да преодолее купа от играчи.

В средата на полувремето Рашфорд се отскубна от обраната на Палас и опита удар, само че Гуаита се намеси.

Юнайтед подвигна доста оборотите още с началото на второто полувреме, само че в първите му минути по този начин и не стигаше до чист късмет.

След малко повече от час астрономичеко време чаканият втори гол падна, а негов създател стана Маркъс Рашфорд.Английският национал засече от броени метри подаване по земя на Люк Шоу, което пристигна след дълготрайно разиграване от страна на домакините - 2:0. Минути след втория гол за Юнайтед, ситуацията на отбора от розово закупи леко по-сиви нюанси. Край тъчлинията се получи същинско меле с присъединяване на двата тима, след което Каземиро бе изпъден. Основание за аления картон на бразилеца стана негова нападателна демонстрация, в която хвана с две ръце за гушата противник.Почти незабавно се усети живецът в играта на лондончани, откакто останаха с човек повече. Де Хеа сподели необикновен инстикт при удар на Дукуре, отразявайки в корнер. При осъществяването на ъгловия удар обаче испанецът нямаше какво да направи и Джефри Шлуп, въпреки и малко инцидентно, засече във вратата му за 2:1.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР