Манчестър Юнайтед ще отправи трета оферта за крилото на Аякс

...
Манчестър Юнайтед ще отправи трета оферта за крилото на Аякс
Коментари Харесай

Селекцията продължава: Ман Юнайтед предлага 100 млн. евро за крило на Аякс

Манчестър Юнайтед ще насочи трета оферта за крилото на Аякс Антони. Според английското издание The Times " алените дяволи " този път ще предложат на гранда от Амстердам 100 млн. евро за 22-годишния флангови футболист, откакто нидерландският първенец към този момент отхвърли предложения от 60 и 80 млн. евро.

Аякс пътува до Ротердам за аудиенция на Спарта в неделя и Антони не е включен в групата за мача от Ередивизи. Клубът не желае да се разделя с атакуващия състезател, откакто към този момент загуби няколко значими фигури през лятото, в това число аржентинеца Лисандро Мартинес, който се събра още веднъж с мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг на " Олд Трафорд ". Тен Хаг води точно Аякс преди да дебаркира в Манчестър.
 Антъни благодари на Аякс и намигна на Манчестър Юнайтед
Антъни благодари на Аякс и намигна на Манчестър Юнайтед

Бразилският национал е считан за една от идващите трансферни цели за " алените дяволи "

Въпреки това, по последни информации Антони е податлив да заиграе за британския гранд, като е пропуснал тренировки и вместо това е решил да бъде във фитнес залата. Юнайтед потвърдиха, че са постигнали съглашение с Реал Мадрид за полузащитника Каземиро, който ще се трансформира в четвъртото ново попълнение на клуба през този трансферен прозорец след Мартинес, Кристиан Ериксен и Тирел Маласия.

Манчестърци желаят да се снабдят още с нападател, десен бек и авариен вид на титулярния вратар Давид де Хеа. " Червените дяволи " одобряват Ливърпул в огромното дерби на Англия в понеделник вечер в търсене на първи точки през сезона във Висшата лига след двете следващи загуби на старта от Брайтън и Брентфорд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР