Манчестър Юнайтед ще отправи първоначална оферта в размер на 45

...
Манчестър Юнайтед ще отправи първоначална оферта в размер на 45
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се прицели в националния вратар на Англия

Манчестър Юнайтед ще насочи първична оферта в размер на 45 милиона паунда за вратаря на Евертън Джордан Пикфорд. Този ход идва на фона на информациите, че Давид Де Хеа е все по-близо до това да напусне клуба, откакто договорът му изтече в края на месеца. Двете страни договарят за нов договор, само че се твърди, че испанецът не е податлив да понижи толкоз съществено заплатата си, колкото клубът желае.

В момента 32-годишният Де Хеа получава по 375 000 паунда седмично, а предлагането към него е да преподпише за 200 000. Има спекулации, че Де Хеа има предложение и от Саудитска Арабия. Дори той да остане още един сезон,  на " Олд Трафорд " към този момент мислят за нов титулярен пазач.

В началото на годината Пикфорд подписа нов 4-годишен контракт с Евертън, само че мърсисайдци имат проблеми с финансовия феърплей и са подготвени да продадат британския народен пазач при добра оферта.

29-годишният Пикфорд игра на " Гудисън " в последните шест сезона, като сега той е твърди титуляр и в националния тим, за който има към този момент 53 мача.

Вратарят на Интер Андре Онана също е свързван с Манчестър Юнайтед, само че приоритет сега е англичанина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР