Манчестър Юнайтед победи с 3:1 Уест Хам и се класира

...
Манчестър Юнайтед победи с 3:1 Уест Хам и се класира
Коментари Харесай

Тен Хаг: Запазихме самообладание и не се отказахме

Манчестър Юнайтед победи с 3:1 Уест Хам и се класира за 1/4-финалите на ФА Къп. “Червените дяволи ” губеха с 0:1 до 77-ата минута, само че сътвориха впечатляващ поврат и в идващия кръг ще се изправят против Фулъм. 

“Беше мъчно. А и няма по какъв начин да е елементарно, когато си спечелил трофей, празнуваш и скоро по-късно би трябвало още веднъж да се върнеш към работата си. Важното е, че успяхме да победим. Показахме резистентност и религия в себе си, което ни оказа помощ ”, показа мениджърът на Юнайтед Тен Хаг. 

“Гарначо вкара превъзходен гол. В хода на мача той играеше все по-добре, беше непрекъсната опасност за вратата на противника и нямаше по какъв начин да бъде спрян ”, сподели наставникът на “червените дяволи ”. 

“Имах чувство, че ще победим. В последните 30 минути играхме доста мощно. Футболистите не се отхвърлиха, резервираха хладнокръвие и не позволиха суматоха ”, добави Тен Хаг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР