Манчестър Юнайтед победи Дарби Каунти с 3:0 в двубой от

...
Манчестър Юнайтед победи Дарби Каунти с 3:0 в двубой от
Коментари Харесай

Юнайтед прескочи Дарби и Рууни за ФА Къп

Манчестър Юнайтед победи Дарби Каунти с 3:0 в дуел от 1/8-финалите в шампионата за ФА Къп. За "овните " игра някогашният състезател на "червените дяволи " Уейн Рууни.

Още в 10-ата минута на дуела домакините пробваха да санкционират отбраната и вратаря на "червените дяволи ", само че топката не откри задачата след удар на Сибли. Осем минути по-късно Рууни стреля от директен свободен удар, само че Ромеро избави и прати топката в корнер.

В 27-ата минута Мата стреля от приблизително разстояние, само че вратарят на "овните " се оправи със обстановката.

"Червените дяволи " откриха резултата в 33-ата минута на срещата, откакто Люк Шоу откри добре вратата на противника. В 41-ата минута Одион Игало удвои преднината на гостите в този мач.

През втората част още веднъж Игало се трансформира в изпълнител за Юнайтед и в 70-ата минута се разписа за повторно в своята сметка и общо трето попадение за "червените дяволи ".

Домакините имаха една забавна опция в 51-ата минута, когато Уакър стреля от близко с глава, само че топката не пожела да влезе в мрежата. До края на дуела имаше няколко рискови обстановки и пред двете порти, само че резултатът остана неизменен и Юнайтед завоюва с класика - 3:0. В 90-ата минута от директен свободен удар Рууни опитва рефлекса на Ромеро, само че той се оправи превъзходно с удара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР