Манчестър Юнайтед планира да отправи предложение за нов дългосрочен договор

...
Манчестър Юнайтед планира да отправи предложение за нов дългосрочен договор
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед планира да задържи Рашфорд с дългосрочен договор

Манчестър Юнайтед възнамерява да насочи предложение за нов дълготраен контракт към нападателя Маркъс Рашфорд. В клуба са доста удовлетворени от него от началото на сезона и са решени да го задържат в редиците си, като първо задействаха клаузата за удължение на договора му с 12 месеца, само че желанието на шефовете е да го убедят той да постави подписа си под напълно нов контракт, с който да се обвърже с " алените дяволи " за още пет години, написа " Експрес ".

В момента Рашфорд получава по 180 хиляди паунда на седмица на " Олд Трафорд ". Ако се съгласи да преподпише, заплатата му ще бъде съществено увеличена, като може да доближи и до 350 хиляди паунда на седмица, колкото сега получава Джейдън Санчо.

24-годишният Рашфорд е артикул на школата на клуба и досега цялата му кариера мина в Манчестър Юнайтед. Той проби в първия състав още през 2015 година и до момента има 309 мача, 96 гола и 60 асистенции за " алените дяволи ". С новия контракт шефовете на клуба се надяват да отхвърлен интереса към него от страна на Пари Сен Жермен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР