Манчестър Юнайтед официално обяви, че Ричард Арнолд повече няма да

...
Манчестър Юнайтед официално обяви, че Ричард Арнолд повече няма да
Коментари Харесай

Официално: Манчестър Юнайтед обяви раздялата с изпълнителния директор

Манчестър Юнайтед публично разгласи, че Ричард Арнолд повече няма да бъде основен изпълнителен шеф на клуба. Медиите на Острова оповестиха новината по-рано през днешния ден, като те свързват напускането му с идното влизане на сър Джим Рактлиф, който купува 25% от акциите против 1.25 милиарда паунда. Арнолд, който се разделя с „ алените дяволи “ след 16 години в клуба, краткотрайно ще бъде сменен от основния консултант Патрик Стюарт. Според клуба Арнолд е решил дам да се отдръпна, само че ще продължи да оказва помощ доникъде на декември.

„ Беше невероятна привилегия да послужвам на този популярен футболен клуб през последните 16 години. Отдадеността на нашите чиновници и почитатели е константа, без значение дали прекосяваме през върхове или спадове. Бих желал да благодаря на всички тях за лоялността и отдадеността им и да пожелая на всички, свързани с клуба, всичко най-хубаво в бъдеще “, разяснява Арнолд пред уеб страницата на Манчестър Юнайтед.

„ Бих желал да благодаря на Ричард за изключителната му работа в Манчестър Юнайтед през последните 16 години и да му пожелая всичко най-хубаво в бъдещите му инициативи. Щастливи сме да можем да използваме дълбоките знания и опит на Патрик Стюарт, с цел да осигурим краткотрайна непоклатимост и последователност, до момента в който се впускаме в търсенето на нов непрекъснат основен изпълнителен шеф “, съобщи един от притежателите – Джоел Глейзър.

Самият Стюарт направи следното изказване: „ Заедно с моите сътрудници от управителния екип моята работа ще бъде да подсигурявам, че основите на клуба остават постоянни, до момента в който вкарваме промени, които могат да ни създадат по-силни в дълготраен проект, на и отвън терена, и да поддържам търсенето на нов непрекъснат основен изпълнителен шеф ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР