Манчестър Юнайтед обяви трансфера на бразилския национал Фред. Централният полузащитник

...
Манчестър Юнайтед обяви трансфера на бразилския национал Фред. Централният полузащитник
Коментари Харесай

Официално: Първи летен трансфер за Манчестър Юн

Манчестър Юнайтед разгласи прехвърлянето на бразилския национал Фред. Централният полузащитник идва от Шахтьор (Донецк), където изкара пет години. Официално двата клуба не разкриват цената на договорката, само че съгласно медиите става дума за 52 млн. паунда. Договорът му е за пет сезона. Вчера Фред устоя медицинските прегледи в новия си клуб, откакто получи позволение да напусне отбора на " селесао ". През уикенда бразилците, които са на подготовка за Мондиала, бяха в Ливърпул, където победиха Хърватия с 2:0 в контрола.
#MUFC is delighted to announce it has reached an agreement with Shakhtar Donetsk for the transfer of Fred.

More details: https://t.co/uQM1R6bmgH pic.twitter.com/52Kg4k2jT8
— Manchester United (@ManUtd) June 5, 2018 През януари Фред бе покрай трансфер в Манчестър Сити, само че до договорка не се стигна. Очаква се още тази седмица " алените дяволи " да завършват и договорката с Порто за младия десен бранител Диого Далот. Освен това Моуриньо е набелязал и централния защитник на Севиля Клеман Ленгле.
Fred leaves Shakhtar to continue his career at @ManUtd.https://t.co/frxwZEIjPv pic.twitter.com/HgqVd2pDpx
— FC SHAKHTAR ENGLISH (@FCShakhtar_eng) June 5, 2018 Фред е на 25 години и през последния сезон записа 37 мача за Шахтьор във всички шампионати, като в тях вкара четири гола и подаде за други седем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР