Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън с 3:2 в зрелищен мач с

...
Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън с 3:2 в зрелищен мач с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в зрелищен мач

Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън с 3:2 в зрелищен мач с доста положения. " Светците ", които бяха домакини на срещата поведоха с 2:0 през първото полувреме. Влизането на Единсон Кавани се оказа решаващо и уругваецът вкара два гола, вторият в добавеното време, с цел да се стигне до популярния поврат.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в зрелищен мач (ВИДЕО)
Мачът стартира с доста мощна игра на гостите. Те пресираха доста високо и караха отбраната на " светците " да бърка. В шестата минута Вестергаард потегли да чисти, само че остави топката на Макарти. Грийнууд лиши кълбото, заобиколи вратаря, само че от дребен ъгъл не съумя да уцели опразнената врата.

Малко по-късно Бруно Фернандеш насочи прекрасен удар, само че топката мина около дясната греда.

Малко ненадейно Саутхямптън откри резултата. След ъглов удар в 23-ата минута Уорд-Праус центрира към близката греда и Беднарек с глава отклони топката към мрежата, откакто надскочи Телес - 1:0.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в зрелищен мач (ВИДЕО)
Голът вдъхна убеденост на домакините, които заиграха по-силно. Удар на Уокър-Питърс бе отклонен и се удари в лявата греда на вратата защитавана от Де Хеа.

Макарти още веднъж сбърка при подаване и даде топката на Грийууд. Вратарят обаче се реваншира с две превъзходни спасявания. Той първо отрази удар на Грийнууд, а по-късно и добавката на Фернандеш.

В 33-ата минута Дженепо бе съборен от Фред на границата на наказателното поле. Специалистът Джеймс Уорд-Праус с превъзходен удар направи резултата 2:0 с удар компактно до дясната греда. Давид Де Хеа очакваше ударът, само че тъй като беше застанал на голлинията се заби в гредата.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в зрелищен мач (ВИДЕО)
Защитата на Юнатед продължаваше да има проблеми и малко по-късно Де Хеа трябваше да отразява рисков удар на Дженепо.

В началото на второто полувреме Дийн Хендерсън смени Де Хеа, който явно се контузи при втория гол. Кавани влезе на мястото на Грийнууд.

Маркъс Рашфорд беше изведен зад отбраната, само че и той не можа да да преодолее постоянния в Макарти. Малко по-късно Кавани не можа да уцели вратата от към седем метра.

Все отново Манчестър Юнайтед съумя да вкара гол. В 60-ата минута Кавани центрира и Бруно Фернандеш съумя да направи резултата 2:1.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в зрелищен мач (ВИДЕО)
В 69-ата минута Уан Бисака центрира отляво и Кавани стреля с глава. Топката мина на сантиметри до лявата греда под погледа на безпомощния Макарти.

В 74-ата минута Единсон Кавани изравни за 2:2. След непотребен корнер отдясно, изпълнен от Телеш, топката отскочи до Бруно Фернандеш, който нанесе удар. Кълбото се отклони и попадна на пътя на уругваеца, който го заби във вратата с глава. Защита на Саутхямптън не можа да се изтегли за засада.

Че Адамс можеше да изведе още веднъж Саутхямптън напред. Той смъкна топката, обърна се и стреля до лявата греда на сантиметри в навън.

Пет минути преди края на постоянното време Фред не можа да засече пас на Рашфорд пред вратата, само че по този начин и по този начин беше в засада.

Когато започваше 93-ата минута обратът стана цялостен. Еднисон Кавани вкара с глава. Маркъс Рашфорд постави топката на главата на уругваеца и хвърли в възторг Оле-Гунар Солскяер - 2:3.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР