Манчестър Юнайтед няма да бърза с подновяването на договора на

...
Манчестър Юнайтед няма да бърза с подновяването на договора на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е спокоен за новия договор на своя суперталант

Манчестър Юнайтед няма да бърза с подновяването на контракта на един от огромните си гении – Коби Мейно, оповестява Manchester Evening News. Новоизлюпеният британски национал възобнови своя контракт с „ алените дяволи “ предишния февруари, като се обвърза с клуба до юни 2027-а година. Сега Манчестър Юнайтед счита да предложи нов договор на халфа до 2029-а година със доста по-висока заплата.

Талантливият полузащитник започва в 15 от последните 16 мача за Манчестър Юнайтед, като мощните му игри му завоюваха и повиквателна от Гарет Саутгейт за националния тим на Англия, като не е изключено да попадне в сметките за Европейското състезание през идното лято.

Мейно е играл 23 пъти за Юнайтед и твърдо се е наложил като техен опорен халф в средата на терена. Той направи първия си старт във Висшата лига едвам на 26 ноември.

Източници, близки до Манчестър Юнайтед, са декларирали, че договорът на Мейно не е сегашен фокус и актуалният му договор включва бонуси, свързани с представянето, като може би през лятото ще се водят договаряния за ново съглашение.

Manchester United relaxed over Kobbie Mainoo talks due to contract expiry date |
— Man United News (@ManUtdMEN)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР