Обстановката по нашите пътища тя винаги е динамична, при всяко

...
Обстановката по нашите пътища тя винаги е динамична, при всяко
Коментари Харесай

Илия Недев: 90% от инцидентите на пътя са вследствие на човешка грешка 

Обстановката по нашите пътища тя постоянно е динамична, при всяко едно пътешестване постоянно се намира един лидер, който да има някак си чувство за безотговорност, да изпревари всички водачи в колоната, да се включи в последния миг във краткотрайната организация или да смени лентата на светофара, само че това постоянно дава едно чувство у водачите за липса на правила, изнервя нормално водачите и може би това е част от нашия нрав, който доста въздейства на ситуацията на пътищата. Това заяви инженер Илия Недев, който е приключил Университета по архитектура строителство и геодезия и работи в областта на пътното строителство, в изявление за предаването " Визия 0 ". 

Илия Недев акцентира, че инфраструктурата е един от факторите за случаите и за пътнотранспортните катастрофи. 

" Обикновено случаите на пътя са в резултат на човешка неточност, процентът се приближава до 90 ", уточни инж. Недев. 

Според Илия Недев образованието на децата ежединствената допустима предварителна защита за прекъсването войната по пътищата в бъдеще. 

" Най-важното е да обърнем внимание на това, че напредването от една точка до друга не е прочувствен развой, просто би трябвало да се концентрираме в това да стигнем невредими с допустимо минимум страсти ", безапелационен е Илия Недев.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР