Голям фурор предизвика раждането на момченцето на шампионката ни по

...
Голям фурор предизвика раждането на момченцето на шампионката ни по
Коментари Харесай

Сестрата на Ивет Лалова на седмото небе от щастие

Голям възторг провокира раждането на момченцето на шампионката ни по лека атлетика Ивет Лалова - Тиаго. Той се роди в Рим, приветстван от целия свят и таткото Симоне Колио.

" Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкоз цялостни! ", написа славната ни лекоатлетка и разгласява ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от целия свят.

В първите дни за Ивет ще се грижи майка й Лили. Симпатичната кинезитерапевтка към този момент е при щерка си, подготвена да гледа бебето, когато се наложи. Любимата свекърва на Ивет - Дита, която е по-възрастната от майка й, към този момент е приготвила подарък за внука си, който се пази в загадка.

Бебето е планувано и доста мечтано

" Вече публично съм лелче! ", показа пък от своя страна и сестрата на Ивет - Ани, която дружно със брачна половинка си - артиста Август Попов, също се стягат през лятото да видят бебето, като им гостуват.

За страдание на Ивет и сестра й на щастливата вест не може да се порадва техният татко Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

Преди бебето Ивет върви на море със свекървата Дита и майка си Лили

" Много се надявам да имам още деца. Много желая. Добрата връзка би трябвало да ти оказва помощ и да те прави по-добър човек ", споделя щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домакински любим - фамозното куче Токио, което не считат да държат встрани от бебето.

Всъщност лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Ристи. С появяването на Тиаго те се реалокираха в по-просторно жилище.

Двамата се венчаха през 2013 година в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата " Сан Доменико ", а Ивет блестеше с красивата си рокля и необятната си усмивка. Ивет и Симоне са по през целия ден дружно - освен у дома, само че и по време на тренировки. Симоне е един от най-хубавите физиотерапевти и съществена причина за спортното дългоденствие на Лалова, напомня HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР