Манчестър Юнайтед не може да си позволи грешките, които направи

...
Манчестър Юнайтед не може да си позволи грешките, които направи
Коментари Харесай

Шарлатанинът Далот: Всички трябва да поемем отговорност, не може да се скрием

Манчестър Юнайтед не може да си разреши грешките, които направи в последните си мачове от Висшата британска лига, в случай че желае да завоюва купата на Футболната асоциация, съобщи бранителят на " алените дяволи " Диого Далот. Късно нощес 20-кратните първенци на страната направиха тъждество 2:2 против Борнемут и съвсем изгубиха шансове за класиране в Шампионската лига следващата година.

" Това е нещо, което би трябвало да подобрим, тъй като не е за равнището на този клуб ", сподели бранителят пред кореспонденти, когато беше запитан за множеството основани обстановки за гол пред вратата на Юнайтед.

" Шарлатанин! Най-слабият футболист в историята на Манчестър Юнайтед! "

Феновете на " алените дяволи " са гневни от представянето на Диого Далот

" Трябва да поемем отговорност, не можем да се скрием от това. Стандартите постоянно са високи. Трябва да носим отговорност за този вид неточности, които позволяваме като тим, в случай че желаеме да се борим за продобиване на огромните титли. Имаме голяма опция да бъдем на край за купата на Футболната асоциация ", разяснява още Далот.

Манчестър Юнайтед се изправя против втородивизионния Ковънтри на 21 април в полуфиналите за купата на Англия, откакто няма победа в последните си четири мача в шампионата и е на седмо място в класирането.

Снощи Борнемут имаше 20 положения за гол против единствено осем на " алените дяволи ". Головата разлика на Юнайтед през актуалната акция е 47:48.
 Борнемут и Манчестър Юнайтед приключиха 2:2 в мач от Висшата лига
С кански страдания Манчестър Юнайтед се добра до тъждество против Борнемут

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР