Манчестър Юнайтед може да плати около 10 милиона паунда на

...
Манчестър Юнайтед може да плати около 10 милиона паунда на
Коментари Харесай

Някой учудва ли се? Юнайтед плаща 10 млн., за да се раздели с Магуайър

Манчестър Юнайтед може да заплати към 10 милиона паунда на Хари Магуайър през това лято, с цел да улесни напускането му, оповестява пресата на Острова. Двете страни ще седнат на масата за договаряния, с цел да изяснят обстановката и да намерят решение на обстановката след финала за Купата на Англия.

30-годишният защитник мина на “Олд Трафорд ” през 2019-а против 80 милиона паунда, само че сега е оценен единствено на към 30 заради високата си заплата от 190 хиляди на седмица. Централният бранител има още две години от своя контракт и евентуално ще завоюва единствено към половината от тази сума, в случай че премине в различен отбор. Именно заради тази причина шефовете на “червените дяволи ” ще би трябвало да компенсират разликата в възможните заплати за този период, с цел да съумеят да се разделят с играча.

Самият Магуайър също по-скоро желае да напусне и да отиде в тим, където ще играе постоянно и ще може да откри още веднъж най-хубавата си форма, с цел да резервира мястото си и в националния тим на Англия. Той загуби титулярното си място след идването на Ерик загар Хаг отпред на Манчестър Юнайтед и през тази година е почнал от първата минута единствено 16 от 61 мача на “червените дяволи ” във всички шампионати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР