Манчестър Юнайтед финализира трансфера на Расмус Хьойлунд от Аталанта за

...
Манчестър Юнайтед финализира трансфера на Расмус Хьойлунд от Аталанта за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед представи Хьойлунд преди контролата с Ланс

Манчестър Юнайтед завърши прехвърлянето на Расмус Хьойлунд от Аталанта за сумата от 72 млн. паунда. 20-годишният нападател се причислява към " Олд Трафорд " с контракт за пет години, с алтернатива за спомагателен сезон.


" Не е загадка за никого, че съм почитател на този тим от дете и си мечтаех да изляза на " Олд Трафорд " като футболист на Манчестър Юнайтед. Невероятно разчувствуван съм от тази опция да трансформира фантазията в действителност и съм стимулиран да се отплатя за гласуваното доверие от клубното управление. Все още се намирам в ранен стадий от кариерата ми, само че знам, че съм подготвен да направя тази значима крачка и да играя с тази група от първокласни футболисти. Веднага щом приказвах с мениджъра осъзнах, че тази конюнктура ще бъде идеална за моето развиване. Наслаждавам се на опцията да работя с един от най-хубавите мениджъри в света. Под негово управление и с поддръжката му знам, че съм кадърен да реализира страхотни триумфи, дружно с моите съотборници в този специфичен клуб ", сподели датският гений.

Той бе показан публично преди другарската среща с френския Ланс. Междувременно стана ясно, че нападателят ще пропусне началото на сезона заради лека контузия, получена по време на предсезонната подготовка с Аталанта. Той тренира и се възвръща добре, само че не е подготвен за игра, като ще се нуждае от няколко седмици, с цел да бъде в оптимална физическа форма.

Хьойлунд е третото ново попълнение на " алените дяволи " след идването на полузащитника Мейсън Маунт от Челси и вратаря Андре Онана от Интер. Юнайтед стартират новия сезон във Висшата лига с домакинство на Уулвърхемптън на 14 август. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР