Манчестър Юнайтед е започнал процес на издирване на нов генерален

...
Манчестър Юнайтед е започнал процес на издирване на нов генерален
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще търси нов генерален спонсор, старият остава засега

Манчестър Юнайтед е почнал развой на търсене на нов общоприет спонсор, осведоми пресата в Англия. “Червените дяволи ” са постигнали сделка за анулиране на контракта с “Тиймвюър ”, които сега заемат позицията на на фланелката на отбора. Германският тръст е главен спонсор на Манчестър Юнайтед от март 2021-а, когато размени “Шевролет ”, само че още преди месеци шефовете показаха подозрения в договорката и предпочитание за нейното преустановяване. Въпреки това “Тиймвюър ” ще продължи да заема мястото на фланелката на първия отбор до момента в който от “Олд Трафорд ” обезпечат техни заместници. 
 Аврам Глейзър: Не е наложително да продадем Манчестър Юнайтед Аврам Глейзър: Не е наложително да продадем Манчестър Юнайтед
“След като договорката с “Тиймвюър ” бе контрактувана в разгара на пандемията от COVID-19, Манчестър Юнайтед ще се възползва от опцията да стартира целеустремен развой по намирането на нов общоприет спонсор в изискванията на нормализиране на пазара. След намирането на нов главен сътрудник и поемането на тази роля от него, “Тиймвюър ” ще продължи да бъде значима част от световното партньорство на клуба, което ще продължи до края на първичната сделка до 2026-а, ” обявиха в публично известие от Манчестър Юнайтед. 

Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър оповестиха, че търсят нови вложители в клуба, само че са подготвени и за продажба на “червените дяволи ”, каквото е желанието и на по-голяма част от почитателите.
 Тен Хаг: Продажба на Манчестър Юнайтед може да е нещо положително Тен Хаг: Продажба на Манчестър Юнайтед може да е нещо положително
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР