Манчестър Сити спечели гостуването си на Брентфорд с 3:1. По

...
Манчестър Сити спечели гостуването си на Брентфорд с 3:1. По
Коментари Харесай

Хеттрик бута Сити към нова титла

Манчестър Сити завоюва гостуването си на Брентфорд с 3:1. По този метод се възползва по отличен метод от развоя на вчерашното дерби сред Арсенал и Ливърпул.

Победа, която прати „ жителите “ на единствено две точки, от върха. Вземайки поради мача по-малко, който Сити има от своите съперници, то на процедура Пеп Гуардиола и момчетата му са в полпозишън за купата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Разбира се, до края на сезона има прекалено много мачове. В последните три сезона обаче, Манчестър Сити потвърди, че вземе ли задатъка във Висшата лига напролет, просто прави своята работа в шампионски жанр.

Но на този стадий няма никаква гаранция, че Сити ще вземе отсрочения си мач. Той също е против Брентфорд, само че вкъщи. Към момента водач към момента е Ливърпул с 51 точки, до момента в който „ жителите “ и Арсенал имат по 49.

А през днешния ден воин за първенците бе Фил Фоудън, който осъществя втория хеттрик в своята кариера. За Брентфорд попадението осъществя Мопе. Той откри резултата още в 21-вата минута.

Битката на върха стана извънредно яростна. Пряко в нея се намесиха тимовете на Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал. На жителите им следва дуел с Евертън на Етихад. Карамелите са много закъсали през този сезон и надали ще окажат опозиция на момчетата на Гуардиола.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР