Манчестър Сити сключи десетгодишен спонсорски контракт с германската фирма за

...
Манчестър Сити сключи десетгодишен спонсорски контракт с германската фирма за
Коментари Харесай

Манчестър Сити сключи договор с Пума на стойност 650 млн. паунда

Манчестър Сити подписа десетгодишен спонсорски договор с немската компания за спортна екипировка Пума на стойност 650 млн. паунда. “Гражданите ” си търсеха нов спонсор и контактуваха с Пума от ноември 2017 година В последна сметка двете страни са се договорили за договор, който става вторият най-изгоден в Премиършип след договорката на Манчестър Юнайтед с Адидас.

Пума от идващия сезон ще облича освен отбора на Сити, само че и четирите дъщерни клубове – Съчуан Цзюн, Жирона, Мелбърн Сити и Атлетико Торке. Естествено, по-голямата част от парите от Пума ще отиват в клуба от “Етихад ”, който в този момент получава от Найк единствено 20 млн. паунда годишно. За първи път възпитаниците на Пеп Гуардиола ще носят екипи на Пума по време на предсезонното турне в Азия през лятото, където ще играят другарски мачове в Япония и Китай.

“Това е исторически ден за нас. Подобно нещо не е правено преди, това е невиждано съдействие. Нуждаехме се от сътрудник, който може да се развива толкоз бързо, колкото нас. Когато имаш единствено един сътрудник, това икономисва време в договарянията и разрешава да действаш световно ”, съобщи изпълнителният шеф на Сити Феран Сориано. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР