Манчестър Сити ще бъде спрян трудно, заяви Арсен Венгер, след

...
Манчестър Сити ще бъде спрян трудно, заяви Арсен Венгер, след
Коментари Харесай

Венгер недоволства от съдийството в дербито със Сити

Манчестър Сити ще бъде спрян мъчно, съобщи Арсен Венгер, откакто водачите в британското състезание победиха Арсенал с 3:1 на " Етихад ". Мениджърът на лондончаните обаче не пропусна да спомене и основния арбитър на мача Майкъл Оливър, откакто цялата бригада позволи неточност при третия гол за Сити, паднал в случай на засада.

" Може ли някой да ги спре? Ще бъде мъчно през този сезон, тъй като започнаха чудесно и имат доста мощен тим, само че в никакъв случай не се знае. Ако на всичкото от горната страна обаче получават и сходна помощ вкъщи, няма кой да ги спре ", съобщи французинът след края на срещата.

" Не желая да скапвам хубавия мач, само че това се случи в миг, когато изоставахме единствено с един гол. За втора поредна година се случва да ни вкарват гол от засада на този стадион ", добави той.

" Получи се много натоварен мач сред два доста положителни тима. Манчестър Сити са в отлична форма, само че ние успяхме да създадем положения за голове. Реферът обаче реши да даде дузпа и да признае гол от засада. Вече привикваме, че на този стадион е по този начин ", приключи Венгер. Премиър лийг 11 кръг, неделя 5 ноември  Манчестър Сити 3:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР