Манчестър Сити се измъкна от ада срещу сенцията в турнира

...
Манчестър Сити се измъкна от ада срещу сенцията в турнира
Коментари Харесай

Драма на "Етихад", Агуеро измъкна "гражданите" срещу сензацията Бристол

Манчестър Сити се измъкна от пъкъла против сенцията в шампионата за Купата на Лигата - Бристол Сити. " Гражданите " изоставаха на почивката с 0:1 в първия полуфинален дуел, само че съумяха да стигнат до цялостен поврат с гол в продължението на срещата, който бе дело на Агуеро. Рийд бе извел гостите, които в предния кръг отстраниха Манчестър Юнайтед, а Де Бройне изравни за Манчестър Сити.

Домакините стартира интензивно срещата и до първия четвърт час имаха две благоприятни условия за гол. Едната бе избавена от стража на Бристол, а при удар на Бернардо Силва топката профуча около гредата.

Гостите отвърнаха със мощен удар на Джо Брайън, който бе ослепително избавен от Клаудио Браво.

Малко по-късно Филдинг се намеси уверено при удар на Де Бройне. Играчите на Гуардиола претендираха и за дузпа в 30-ата минута, само че претенциите им бяха подминати от съдията.

В края на първото полувреме обаче реферът уточни бялата точка. Бори Рийд бе спънат в наказателното поле от Джон Стоунс, а повторенията сподели, че решението е вярно. Потърпевшият Рийд бе прецизен за 0:1.

Манчестър Сити се хвърли в офанзива при започване на втората част и в 55-ата минута резултатът бе подравнен. Де Бройне пробяга половината терен и комбинира с Рахим Стърлинг, който му върна топката в наказателното поле и белгиецът със мощен удар не остави шансове на вратаря.

До приключването на постоянните 90 минути " жителите " пропуснаха няколко отлични благоприятни условия, с цел да пристигна дойде даденото от рефера продължение, в което Серхио Агуеро донесе триумфа на Манчестър Сити. Бернардо Силва проби по фланга и центрира, а аржентинцият нападател с глава прониза блестящия до този миг стража на Бристол Сити.

Така преди реванша на 23 януари " жителите " имат преднина от 2:1 гола.

В другата полуфинална двойка един против различен се изправят Челси и Арсенал.




 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР