Манчестър Сити се издъни при гостуването на Кристъл Палас, а

...
Манчестър Сити се издъни при гостуването на Кристъл Палас, а
Коментари Харесай

Ливърпул с по-тежки мачове от Сити в битката за титлата и пряк дуел между претендентите

Манчестър Сити се издъни при гостуването на Кристъл Палас, а борбата за купата в Англия следва да навлезе в заключителната си фаза. Гражданите водят с 4 точки пред Ливърпул, само че и имат един мач повече, което, чисто математически, може да значи действителна разлика една точка сред двата тима.

„ Има още доста мачове. Трябва да спечелим доста мачове, само че методът, по който играхме против Палас, не неприятен. Изиграхме добре мача, само че не успяхме да победим “, сподели след срещата Пеп Гуардиола.

Може би е прекомерно рано да се каже къде противниците могат да изгубят точки, само че ще обърнем внимание на програмата, която имат Сити и Ливърпул до края на шампионата.

„ Гражданите “ имат отсрочено домакинство с Брайтън, което трябваше да се играе на 19 март, само че ще се състои малко по-късно поради дуела от ФА Къп против Саутхемптън.

Разбира се всички погледи ще бъдат приковани в Англия на 10 април когато е дербито сред двата тима. Дотогава отборите нямат доста мачове и действително ще влязат в срещата близо един до различен.

Програмата на Манчестър Сити:

Манчестър Сити – Брайтън (още няма дата)

Бърнли – Манчестър Сити

Манчестър Сити – Ливърпул

Уулвърхемптън – Манчестън Сити

Манчестън Сити – Уотфорд

Лийдс – Манчестър Сити

Манчестър Сити – Нюкасъл

Уест Хем – Манчестър Сити

Манчестър Сити – Астън Вила

Ливърпул също има един мач, който се отсрочва поради дуел от ФА Къп. Това е дербито с Манчестър Юнайтед на Анфийлд. Още тази седмица „ мърсисайдци “ ще наваксат изоставането с един мач, само че гостуването на Арсенал не е от най-лесните.

Програмата на Ливърпул:

Арсенал – Ливърпул

Ливърпул – Манчестър Юнайтед (няма дата)

Ливърпул – Уотфорд

Манчестър Сити – Ливърпул

Астън Вила – Ливърпул

Ливърпул – Евертън

Нюкасъл – Ливърпул

Ливърпул – Тотнъм

Саутхемптън – Ливърпул

Ливърпул – Уулвърхемптън

На пръв взор Ливърпул има повече подводни камъни в програмата си, само че не постоянно предварителните упования се покриват с действителността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР