Манчестър Сити победи Тотнъм с 4:3 у дома в зрелищен

...
Манчестър Сити победи Тотнъм с 4:3 у дома в зрелищен
Коментари Харесай

Какъв мач! Тотнъм изхвърли Сити от Шампионска лига

Манчестър Сити победи Тотнъм с 4:3 вкъщи в зрелищен реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига, който ще остане в историята и след загуба с 0:1 в първата среща отпада от шампионата поради голове на непознат терен, до момента в който "шпорите " срещат Аякс в борбата за финала.

Мачът стартира вихрено и Рахим Стърлинг откри резултата с попадение едвам в 4-ата минута след асистенция на Де Бройне, с което заличи задатъка на Тотнъм от първата среща (1:0). Голмайсторът на "шпорите " от мача в Лондон Хюн Мин Сон обаче попари "Етихад " с две попадения за три минути при бързи контраатаки в 7-ата (1:1) и 10-ата минута (1:2). Буквално в идната ата Бернардо Силва изравни след асистенция на Агуеро и удар от близко (2:2).

Головата фиеста не спря и в 21-ата минута Манчестър Сити се приближи на попадение от класирането в идната фаза, като композиция Де Бройне - Стърлинг още веднъж се оказа резултатна (3:2). До края на полувремето и двата отбора имаха благоприятни условия, въпреки и не толкоз чисти, само че не вкараха нов гол.

Втората част стартира с напън на домакините от Манчестър и Де Бройне, Стърлинг и Бернардо Силва се озоваха на голова позиция, само че не съумяха да се разпишат. Минути по-късно Юго Лорис избави Тотнъм с феноменална изява след шут на Де Бройне от границата на наказателното поле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР