Манчестър Сити отговори на критиките след загубата от Норич (2:3)

...
Манчестър Сити отговори на критиките след загубата от Норич (2:3)
Коментари Харесай

Гуардиола: Заради една загуба не съм започнал да се съмнявам във футболистите си

Манчестър Сити отговори на рецензиите след загубата от Норич (2:3) с безапелационен триумф против Шахтьор (Донецк) в Шампионската лига - 3:0. Мениджжърът на отбора Джосеп Гуардиола похвали играчите и напомни, че провалянето от " канарчетата " е само за тима в последнтие 8 месеца.

" Шампионската лига е доста мъчно съревнование, всички виждаме какви резултати се получиха още в първия кръг. Доволен съм от метода, по който се защитавахме. Освен това, създадохме много положения. Важно е, че започваме с три точки, в този момент всичко е в наши ръце и можем да се класираме за 1/8-финалите ", сподели Гуардиола.

" Когато тимът печели, треньорът е взел верните решения, а когато губи - треньорът е сбъркал. В последните 8 месеца допуснахме една загуба. Заради нея не съм почнал да се колебая в играчите си. Да съм треньор на този тим е благополучие за мен ", посочи Пеп.

" Вече се готвим за идващия мач. Нямаме огромен избор в отбрана, мога да употребявам там единствено Фернандиньо. Той е интелигентен футболист и необикновен човек. Фернандиньо прави всичко вярно ", показа още Гуардиола. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 18 септември  Шахтьор Донецк 0:3краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР