Манчестър Сити официално се раздели със своя капитан Венсан Компани.

...
Манчестър Сити официално се раздели със своя капитан Венсан Компани.
Коментари Харесай

Манчестър Сити се раздели със своя капитан

Манчестър Сити публично се раздели със своя капитан Венсан Компани. Решението да напусне " Етихад " е на самия състезател. Това стана ясно от известието на " жителите " са уеб страницата им.

Компани бе част от отбора на " жителите " в продължение на 11 години, в които съумя да завоюва четири трофеи, две ФА Къп, четири Купи на Лигата и две Къмюнити шийлд. Белгиецът записа 360 мача за Сити, в които означи 20 гола.

" Колкото и съкрушително да е за мен, пристигна времето да си потегли. В какъв сезон се отдръпвам единствено! Не усещам нищо, с изключение на признателност. Благодарен съм на всички, които ме поддържаха в това особено пътешестване, в този доста специфичен клуб.

Никога няма да не помни по какъв начин всички почитатели на Манчестър Сити останаха лоялни към мен в положителни и изключително в неприятни времена. Срещу всички прогнози, вие постоянно ме подкрепяхте и ме вдъхновявахте в никакъв случай да не се предавам. Шейх Мансур промени живота ми, както и живота на всички почитатели на Сити по света. За това ще му бъда признателен вечно ", съобщи Компани.
 Манчестър Сити с желан требъл след погром над Уотфорд
Манчестър Сити с желан требъл след погром над Уотфорд

" Гражданите " пречупиха достойния си противник в средата на първото полувреме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР