Манчестър Сити настоява Барселона да включи Усман Дембеле като част

...
Манчестър Сити настоява Барселона да включи Усман Дембеле като част
Коментари Харесай

Бартер: Ман Сити и Барса подготвят любопитна размяна на играчи

Манчестър Сити упорства Барселона да включи Усман Дембеле като част от договорката за прехвърлянето на Рахим Стърлинг в посока " Камп Ноу. В последните дни интензивно се приказва, че каталунците желаят да вземат 26-годишния англичанин в състава си през януари.

Изглежда " жителите " са подготвени да договарят, само че и те имат своите условия. Вчера се появиха информации, че от " Етихад " не желаят да се разделят с този футболист и го натискат да подпише нов контракт.
 В Манчестър Сити са решени на всичко с цел да задържат Стърлинг
В Манчестър Сити са решени на всичко с цел да задържат Стърлинг

Барселона желае да притегли играча през зимата

Според информация на " Ел Насионал " обаче, англичаните може и да се съгласят на договорка, само че желаят да разменят Стърлинг за Дембеле. " Гражданите " считат, че това е относително равностойна договорка, като клубът ще загуби крило, само че ще го замести с друго.

В Барса може и да се съгласят на сходна договорка. 24-годишният Дембеле към момента не е подписал нов контракт. Настоящият му договор е до юни 2022 година, когато той става свободен сътрудник. Така от " Камп Ноу " ще са удовлетворени, че няма да го изтърван без пари през лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР