Манчестър Сити и Астън Вила играят при резултат 0:1 в

...
Манчестър Сити и Астън Вила играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Астън Вила 0:1, шок за гражданите

Манчестър Сити и Астън Вила играят при резултат 0:1 в конфликт от последния 38-ми кръг на Висшата Лига. Мати Кеш съумя да шокира "Етихад " в 37-а минута.

Мачът стартира с предстоящ напън на състава на "гражданите ". В 9-а минута стражът Робин Олсен си поигра с огъня, откакто опитът му за изчистване беше пресрещнато от Габриел Жезус, само че без последствия за гостите.

Домакините продължиха да са господари във връзка с владението над топката, само че до същински положения мъчно се стигаше. Едва в 24-а минута Фил Фодън изпусна преференциален късмет след контраофанзива, стреляйки настрана.

В 31-а минута Габриел Жезус се оказа на стрелкова позиция, само че ударът му се оказа цялостен неуспех. Само 6 минути по-късно обаче "Етихад " замлъкна. След страхотна офанзива по левия фланг Люка Дин качи топката на главата на Мати Кеш, който забоде кълбото зад тила на Едерсон за 1:0.

В 43-а минута Оли Уоткинс се обърна добре в наказателното поле, само че си поведе дълго топката и Едерсон се намеси уверено.

Манчестър Сити - Астън Вила 0:1

0:1 - Мати Кеш (37)

Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Сити: Едерсон, Стоунс, Фернандиньо, Лапорт, Кансело, Де Бройне, Родри, Силва, Марез, Жезус, Фодън

Астън Вила: Олсен, Дин, Мингс, Чембърс, Кеш, Луис, Рамзи, Макгин, Буендия, Коутиньо, Уоткинс;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР