Манчестър Сити е поставил огромна цена на плеймейкъра Бернардо Силва.

...
Манчестър Сити е поставил огромна цена на плеймейкъра Бернардо Силва.
Коментари Харесай

Манчестър Сити сложи огромна цена на Бернардо Силва

Манчестър Сити е сложил голяма цена на плеймейкъра Бернардо Силва. Португалецът е мечтан от Барселона и " Гражданите " са подготвени да го пуснат да премине на " Камп Ноу ", само че единствено в случай че получат трансферна сума в размер на 100 милиона паунда, твърди " Атлетик ".

Не е загадка, че и самият Бернардо Силва желае да премине в Барселона. Той ясно е декларирал това пред шефовете на " жителите ". На " Етихад " обаче знаят, че той е прекомерно скъп футболист за клуба, а също така възможната договорка ще се реализира в последните дни на трансферния прозорец, когато за клуба ще бъде мъчно да му откри равносилен заместител. Именно това е и повода от Сити да му слагат толкоз висока цена.
 Бернардо Силва за бъдещето си: В Ман Сити знаят какво желая Бернардо Силва за бъдещето си: В Ман Сити знаят какво желая
В актуалната финансова обстановка, в която Барселона се намира, испанците нямат никакъв късмет да платят сходна цена за 28-годишния португалец. Това на процедура би трябвало да постави завършек на очакванията за негов трансфер на " Камп Ноу ". Макар да желае да напусне, се счита, че Бернардо ще бъде експерт до дъно и ще почете решението на " жителите ".

Плеймейкърът бе притеглен на " Етихад " от Монако през 2017 година за 70 милиона евро плюс спомагателни бонуси. За последните 6 сезона той се трансформира в основен състезател за Сити, записвайки 253 мача, 48 гола и 50 асистенции на сметката си във всички шампионати.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР