Манчестър Сити е готов за срещата с Ливърпул на 1/4-финалите

...
Манчестър Сити е готов за срещата с Ливърпул на 1/4-финалите
Коментари Харесай

Гуардиола: Играем по перфектния за Ливърпул начин, но няма да променим нищо

Манчестър Сити е подготвен за срещата с Ливърпул на 1/4-финалите в Шампионската лига и в тима няма боязън от нищо. Това подсигурява мениджърът Джосеп Гуардиола към 24 часа преди началото на срещата на “Анфийлд”.

“Нашият метод на игра е съвършеният за Ливърпул - разяснява испанският треньор. - Начинът, по който те атакуват в празните пространства…. доста са положителни в това. Мисля обаче, че най-хубавият късмет за нас да спечелим е да действаме по метода, по който го вършим през целия сезон. Е, несъмнено, че ще се постараем да създадем нещо, с цел да спрем офанзивите на противника. Защо да променяме стила си тъкмо в този момент, откакто се оправяме чудесно? Ще се опитаме да покажем почитание към Ливърпул, само че и ще гледаме да наложим нашия си метод на игра.”

@DeBruyneKev and Salah
@fernandinho and Oxlade-Chamberlain
@LeroySane19 and Alexander-Arnold.

Head to head with Liverpool #ManCity https://t.co/InD1GPmJmU
— Manchester City (@ManCity) April 3, 2018
Бившият ментор на Барселона беше запитан какво мисли за формата на Мохамед Салах. “Всеки сезон той основава доста положения, само че единствено през сегашния вкарва съвсем всички от тях. Тримата в офанзива на Ливърпул са доста рискови и играят пряк футбол. Ние обаче желаеме да реализираме добър резултат. Нашите нападатели пък са 21-годишни. За тях това е първо постигане на този стадий от шампионата и евентуално се нуждаят от повече време. Много сме щастливи с Габриел Жезус, Льорой Сане и Рахим Стърлинг. Трябва да минеш през тези мачове, с цел да придобиеш опит и да станеш по-добър. Те са толкоз мощни, толкоз силни… Когато не се оправят добре, това е за хубаво за след време. Не мисля какво би се случило, в случай че нещата не ни се получат. Искам само да бъдем себе си”, приключи Пеп.
Watch the Blues' preparations at Anfield live! #lfcvcity #mancity https://t.co/RQK8UFwwFK
— Manchester City (@ManCity) April 3, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР