МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир – Остават шест дни до първичните избори

...
МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир – Остават шест дни до първичните избори
Коментари Харесай

Първичните избори на републиканската партия в Ню Хемпшир са състезание от двама между Тръмп и Хейли, сочи ново проучване

МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир – Остават шест дни до първичните избори за президент на републиканците в Ню Хемпшир, ново изследване сочи, че някогашният президент Тръмп остава безапелационният водач, като някогашният дипломат и някогашен губернатор на Южна Каролина Ники Хейли е твърдо на второ място, а губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е на трето място.

Тръмп, който управлява трети следващ път за Белия дом, сграбчва 50% поддръжка измежду тези, които има възможност да гласоподават на първичните избори за президент на Републиканската партия в Ню Хемпшир идващия вторник, съгласно изследване, оповестено в сряда от университета Съфолк, Boston Globe и NBC10 в Бостън.

Хейли, която е била дипломат в Организация на обединените нации по време на администрацията на Тръмп, има 34% поддръжка, а ДеСантис е с 5%. Шест % споделиха, че не са решили, а 3% поддържат различен претендент.

Проучването е извършено в понеделник и вторник вечерта, по време и откакто Тръмп означи голяма победа в събранията в Айо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР