Манчестър. Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати не скри

...
Манчестър. Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати не скри
Коментари Харесай

Марко Верати: Създадохме много положения и бяхме по-добри от тях

Манчестър. Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати не скри разочарованието си от загубата с 0:2 в реванша с Манчестър Сити и отпадането на отбора му на 1/2-финала в Шампионската лига. Той счита, че френският първенец е играл по-добре от своя противник и не е заслужавал да завърши присъединяване си в шампионата по този метод.

" Вярвахме до аления картон. Създадохме доста положения и бяхме по-добри от тях. Те ни вкараха с първата си опция в мача, както стана и в първия дуел. Но това се случва, когато играеш против огромен тим. Борихме се до дъно. Можем да се гледаме в очите, тъй като опитахме всичко. За втора поредна година доближаваме до топ 4. Направихме добра акция. Не знам какво да кажа. Искахме да стигнем до финала, само че не успяхме ", съобщи Верати.

" Когато играеш против огромен тим, няма по какъв начин да атакуваш 90 минути, без изобщо да страдаш. Трябва да приемем това. Смятам, че играхме с добър нрав. Не си припомням Сити да имаха различен удар с изключение на гола през първото полувреме. Трябва да продължим да имаме вяра, тъй като един ден ще се случи. Сити също заслужават да са на финала. Те работят с този треньор шест или седем години и за пръв път стигат до тази фаза. Също по този начин би трябвало да поздравим и себе си, тъй като за втора година доближаваме до 1/2-финал. Трябва да продължим да работим. Нашият треньор е тук от едвам пет месеца ", добави италианецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР