Малцинство от клиенти често ползващи въздушния транспорт доминира в в

...
Малцинство от клиенти често ползващи въздушния транспорт доминира в в
Коментари Харесай

Искат британците да плащат такса за често пътуване със самолет

Малцинство от клиенти постоянно ползващи въздушния превоз господства в в съвсем всички страни с високи авиационни въглеродни излъчвания, демонстрира разбор на групата Possible във, написа БГНЕС. На острова 70% от клиентите на самолетните компании са 15% от популацията с най-високи приходи , до момента в който 57% въобще не пътуват в чужбина със аероплан.
Има апели за такса за постоянно пътешестване - налог, който се усилва, колкото повече летите всяка година. „ Грийнпийс ” поддържа концепцията за налога и също по този начин упорства да се забранят така наречен „ безвъзмездни въздушни благи ” , тъй като съгласно тях това предизвиква множеството полети. Участниците в акцията считат, че налозите за хора постоянно ползващи въздушния превоз биха били известни и подкрепени от обществото , защото те ще обиден богатите, които летят най-вече.
 Мъж отвлече аероплан в Мавритания, желае откуп Мъж отвлече аероплан в Мавритания, желае откуп
Неизвестен мъж отвлече пътнически аероплан на летището в Нуакшот в Мавритания и изиска откуп, заяви телевизия Ал-Арабия, представена от БГ...
Изследване на групата Possible демонстрира, че в Съединени американски щати единствено 12% от хората са клиенти на 2/3 от полетите. Тази наклонност е аналогична и в други страни с по-високи стандарти: Канада - 22% от популацията употребява 73% от полетите; Холандия - 8% от хората са клиенти на 42% от полетите; Китай - 5% от семействата заемат 40% от полетите.
Джон Совен, изпълнителен шеф на " Грийнпийс ", съобщи пред BBC News: " Данъчното облагане за чести полети е добра концепция - само че ние би трябвало да създадем нещо и във връзка с бонусите, посредством които самолетните компании възнаграждават най-редовните си клиенти. Това е непристойно по време на климатична рецесия - и то би трябвало да бъде спряно ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР