Малцина знаят как точно изглежда съвсем натуралната Лейди Гага, но

...
Малцина знаят как точно изглежда съвсем натуралната Лейди Гага, но
Коментари Харесай

Натискали Гага да си оперира носа

Малцина знаят по какъв начин тъкмо наподобява напълно натуралната Лейди Гага, само че едно е ясно – носът ѝ си е неин. Певицата, която покори огромния екран с биографичния мюзикъл за нейната кариера „ Роди се звезда “ показа, че я притискали да си оперира носа, само че тя отказала.

„ Беше ми казано при започване на кариерата ми, че би трябвало да си оперирам носа, само че аз не разреших, тъй като желаех да бъда себе си “, разкри 32-годишната поп икона пред Sky News на премиерата на лентата в Лондон.

„ Наистина имах вяра в себе си, когато чуках от врата на врата и чупех една след друга бариерите в музикалната промишленост. Наистина имах кураж. Героинята ми Али не има подобен, тя не е смела и самоуверена “, добави звездата.

И това излиза наяве още от филмовия откъс на лентата, където героинята споделя: „ Почти всеки човек ми е казвал, че харесва метода, по който звуча, само че не и метода, по който наподобявам “.

Макар да твърди, че е самоуверена, Гага призна, че рецензията по отношение на осъществяването на ролята ѝ я е наранила много.

Източник: tialoto.bg

Снимка: instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР