Малцина са звездните двойки в Холивуд които успяват да изминат

...
Малцина са звездните двойки в Холивуд които успяват да изминат
Коментари Харесай

Звездните двойки, които се разделиха през 2023 г.

Малцина са звездните двойки в Холивуд които съумяват да изминат дълъг път дружно и да устоят инспекцията на времето. Обикновено връзките сред звездите са краткотрайни и даже брачният съюз, и съществуването на деца, не съумява да ги скрепи.

Поредно доказателство за това е и изминаващата 2023, в която значително известни персони публично сложиха завършек на сантименталните си връзки. А годината даже към момента не е завършила, както шеговито означават от US Magazine.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

На 15 септември двойката разгласи, че се разделя. Това бе изненадваща вест за мнозина, поради обстоятелството, че двамата са дружно от 27 години. До момента те не са показали причина, само че прецизират, че раздялата им е по взаимно единодушие, водени от желанието да продължат " самостоятелното си развиване ".

Джо Джонас и Софи Търнър

Музикантът и актрисата се разделиха напълно неотдавна, след четиригодишен брак. Стана ясно, че Джонас е подал молба за бракоразвод на 5 септември, а съгласно документите той декларира, че " в най-хубав интерес на двете им дъщери е страните да имат споделена родителска отговорност. "

Бритни Спиърс и Сам Асгари

На 17 август публично бе доказано, че изпълнителката и половинката ѝ са стигнали до решението да се разделят. Бракът им просъществува едвам една година.

София Буш и Грант Хюс

Двамата подадоха молба за бракоразвод след единствено 13 месеца брак. Актрисата също по този начин е изтрила семейството на брачна половинка от своето име в биографията си в обществените мрежи. Те подписаха брак през лятото на 2022 година, като тогава не оповестиха детайлности за събитието.

Бела Хадид и Марк Калман

През миналия юли двойката удостовери, че се е разделила " другарски преди известно време ", след двегодишна връзка. Вътрешен източник изясни, че " няма наранени усеща от нито една от страните ".

София Вергара и Джо Манганиело

" Взехме сложното решение да се разведем ", сподели през месец юли Вергара пред Page Six. " Като двама души, които държат един на различен, учтиво молим за почитание към персоналния ни живот в този миг ", добави още актрисата. Според техни близки, главната причина за раздялата им е " непреодолими разлики ".

Ариана Гранде и Далтън Гомес

На 17 юли - единствено ден, откакто бе видяна без годежния си пръстен на обществено събитие, стана ясно, че певицата се е разделила със брачна половинка си след две години брак. В следствие стана ясно, че са имали проблеми от много месеци.

Рики Мартин и Джуан Йосеф

Двойката, която подписа брак през 2018 година, разгласи раздялата си в взаимно изказване на 6 юли. " Решихме да прекратим брака си с обич, почитание и достолепие към децата ни и като почитаме това, което преживяхме дружно през всичките тези прелестни години ", означиха съпрузите и увериха, че са съсредоточени върху поддържането на " здравословна фамилна динамичност " и отсега нататък.

Рийз Уидърспун и Джим Тот

Само няколко дни деляха Ройз и Джим от отпразнуването на 12-та годишнина от брака им, когато оповестиха ненадейно на 23 март решението си да се разделят. Тогава към този момент някогашните съпрузи направиха взаимно изказване в Instagram, казвайки, че " след прелестните години дружно, не престават напред с обич, добрина и взаимно почитание към всичко, което сме основали дружно. "

Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд

Изпълнителката на " Bad Guy " и фронтменът на The Neighbourhood се разделиха по-малко от година, откакто провокираха клюки за романс. " Можем да потвърдим, че Били и Джеси са се разделили по взаимно единодушие и остават положителни другари ", сподели представителят на певицата през май, уточнявайки, че слуховете за невярност са погрешни.

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

Съпругата на холивудската звезда е тази, която е подала молба за бракоразвод с артиста след близо 19 години брак и три общи деца. " С голяма горест означаваме, че са се появили условия отвън контрола на Кевин Костнър, вследствие на които той би трябвало да взе участие в дело за преустановяване на брака ", съобщи тогава представителят на Костнър в изказване за TMZ. В идващите месеци раздялата сред двамата съпрузи се трансформира в една от най-коментираните тематики из светските среди.

Ноел Галахар и Сара Макдоналд

Британският музикант, прочут с групата си Oasis, и брачната половинка му оповестиха раздялата си на 16 януари, след 20 години взаимен сватбен живот. Двамата ще поделят грижите си за децата, които остават техен приоритет. Причините за раздялата, несъмнено, публично не са разкрити.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР