Малко след Коледа Алекса Дел се сгоди за Харисън Рефуа.

...
Малко след Коледа Алекса Дел се сгоди за Харисън Рефуа.
Коментари Харесай

Бляскавият живот на красавицата Алекса Дел - дъщерята на един от най-богатите хора в света!

Малко след Коледа Алекса Дел се сгоди за Харисън Рефуа.

24-годишната Алекса е щерка на генералния шеф на Dell Technologies Майкъл Дел, който е един от най-богатите хора в света с чисто положение от близо 24 милиарда $.



Нейният годенк Рефуа е милионер, който влага в недвижими парцели. Той подарил на Алекса 12-каратов диамантен пръстен, който коства към три милиона $.

Business Insider споделя за блестящия живот на Алекса Дел.



Алекса е третото дете в фамилията на Майкъл и Сюзан Дел. Тя има по-голям брат и сестра, Закари и Жулиет, и по-малка сестра Кира. Израснала е в Остин, щата Тексас, където фамилията има къща, известна с прозвището „ Замъкът “.

Според профила на Алекса в LinkedIn, тя е посещавала Колумбийския университет. Днес тя е бранд и бизнес пълководец.

Преди време Дел имаше връзка с генералния шеф на Tinder Шон Рад, с който се срещнала в приложението Tinder, когато била на 20 години.



В профила си в Instagram Алекса постоянно разгласява свои фотоси в рокли на Gucci, Dior и други фешън марки.

Сега Дел е сгодена за Алшиа Харисън Рефуа, 40 година Той е милионер, който влага в недвижими парцели и двамата се срещнали с помощта на общи другари, разкрива английският таблоид Daily Mail.



След едногодишна връзка двойката се сгодила в хотел „ Четири сезона “ в Кона, Хавай, който е благосъстоятелност на бащата на Алекса. Годежният пръстен е с 12-каратов елмаз, обкръжен от по-малки диаманти. Смята се, че цената му е към три милиона $.

След като разгласи годежа си, Дел написа в Instagram: „ Благодаря ви за положителните пожелания и поздравленията. Щастливи сме да споделим това с вас! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР