Малко преди Коледата на 2023 г. беше излъчен последният епизод

...
Малко преди Коледата на 2023 г. беше излъчен последният епизод
Коментари Харесай

Вуйчото на Кейт Мидълтън има основания да е бесен

Малко преди Коледата на 2023 година беше излъчен последният епизод на The Crown - сериалът, който в шест сезона наблюдава царуването на кралица Елизабет Втора. Базиран на действителни обстоятелства и с нито едно променено действително име, той разчиташе и на фикцията, когато трябваше да пресъздаде някои персонални моменти от живота на кралското семейство.
 Защо Принц Хари е гневен на Доминик Уест - артистът, който играе Чарлз в The Crown
Актьорът, който си завоюва омразата на принц Хари

Причината се корени в предишното

И очевидно точно те съумели да подразнят доста хора от близкото обграждане на фамилия Уиндзор, изключително след финалния шести сезон. Той най-вече се приближи до актуалната история на кралското семейство, като завърши със запознанството и началото на връзката сред принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Точно с това е обвързвано и огромното отвращение от страна на вуйчото на Кейт Гари Голдсмит. Голдсмит е брат на Керъл Мидълтън - майката на принцесата на Уелс, която в The Crown е показана като манипулативна и пресметлива жена, направила всичко по силите си да сближи щерка си с бъдещия престолонаследник.
 Мег Белами - актрисата, която играе Кейт Мидълтън

Мег Белами - актрисата, която играе Кейт Мидълтън

" Наистина харесах първите няколко епизода от този сезон на The Crown, само че по-късно всичко се придвижи в някакъв приказен свят ", споделя Голдсмит пред подкаста на Daily Mail The Crown: Fact or Fiction. И добавя, че всичко е станало " неуместно и фантастично, беше доста мъчно за гледане ".

Вуйчото на Кейт показва и възмущението от това по какъв начин е показана, която съгласно него е трябвало да предприеме " правосъдни ограничения " против сериала. На въпрос дали тя е гледала The Crown, Гари Голдсмит отвръща: " Мисля, че фамилията й има избрана класа, с цел да гледа сходни неща ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР