Малко повече от 2 седмици минаха, откакто Луна и младото

...
Малко повече от 2 седмици минаха, откакто Луна и младото
Коментари Харесай

Ново 20: Луна си намери нов мъж, дни след раздялата с Горан! По-влюбена е отвсякога...

Малко повече от 2 седмици минаха, откогато Луна и младото ѝ гадже Горан се разделиха. Причината - опиати и обири, по думите на певицата.

Виж още: Циркът е цялостен! Гаджето на Луна я заплаши в ария, тя него - със затвор!

Е, Луна май има нов мъж до себе си. Или най-малко за това загатва недвусмислено тя. 

Виж още: Какъв скандал! Луна заряза Горан - бил наркоман, откраднал ѝ телефона... и освен!

Снимката е от Австралия, където бяха с Горан, с цел да лекуват стерилитета му. Но текстът е по-важният. В него Луна написа, че се усеща божествено, както постоянно. " По красива и влюбена съм от всеки път ", споделя певицата.

Виж още: Луна и приятелят ѝ съвсем не си приказват, връзката им е енергийна! Ще има ли женитба?

Това в действителност обърква почитателите на певицата, на която тя благодари за неизчерпаемата им любов. А ги обърква, тъй като малко по-късно самопризнание, тя разгласява ария, която сякаш би трябвало да е с Горан, който тя изостави, само че него не го чуваме.

Впрочем и по-добре поради песента, която ѝ записа през предходната седмица. Но пък новата ария на Луна се споделя " Секс играчка " и в нея още веднъж красноречиво приказва за раздялата си с Горан. " А в бързата ми кола към този момент има някой ", написа и пее тя. 

Именно с този нов " някой " двамата пътуват към залеза с чаша вино, свещ и още нещо. Парчето е в характерен ретро поп-фолк жанр, което несъмнено се харесва на почитателите, които към момента тъжат за музиката от 90-те. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР