Малко по-късно Доналд Тръмп и Ким Чен-ун продължиха разговорите си

...
Малко по-късно Доналд Тръмп и Ким Чен-ун продължиха разговорите си
Коментари Харесай

Историческата Среща Се Състоя! Тръмп И Ким Си Стиснаха Ръцете! Вижте Видео!

Малко по-късно Доналд Тръмп и Ким Чен-ун продължиха диалозите си в уголемен формат.

Срещата продължи към час и половина.

В състава на американската делегация бяха държавният секретар Джон Болтън, съветникът на Тръмп по въпросите на националната сигурност Джон Болтън, началникът на канцеларията на Белия дом Джон Кели и прессекретарят на президента Сара Сандърс.

От севернокорейска страна участваха заместник-председателят на ръководещата Корейска трудова партия Ким Йон-чхол, министърът на външните работи И Йон-хо, министърът на националните въоръжени сили Но Гуан-чхол и по-малката сестра на севернокорейския водач Ким Йо-чен.

Двете делегации продължиха с работен обяд.

" Г-н Ким, за мен е огромна чест да съм с вас и знам, че ще решим огромен проблем, огромна алтернатива, които до момента бяха неразрешими. Ще работим дружно и ще се погрижим за това. За мен е огромна чест. Благодаря доста ", съобщи Доналд Тръмп.

" Мисля, че работейки в тясна естетика с вас, господин президент, несъмнено, ще има провокации, само че желая да свършим тази огромна работа ", съобщи Ким Чен-Ун.

Севернокорейският водач Ким Чен-ун декларирал през днешния ден при започване на срещата си в уголемен формат с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че е заинтригуван да работи в тясно съдействие с него, написа в. " Стрейт таймс ", представен от ТАСС и Ройтерс.

Ким признал, че " това няма да е просто ", само че изразил предпочитание да реализира тази цел.

" Преодоляхме всички типове песимизъм и спекулации във връзка с тази среща на върха, аз мисля, че това е добре за света ", декларирал севернокорейският водач съгласно сингапурския всекидневник.

Ким Йо-чен, по-малката сестра на Ким Чен-ун, не участва на диалозите в хотел " Капела " на остров Сентоса в Сингапур, заяви сътрудник на ТАСС на място.

Иначе тя е в състава на севернокорейската делегация в Сингапур и придружаваше севернокорейския водач, когато той бе признат от сингапурския министър председател Ли Сян Лун в неделя.

Прави усещане отсъствието и на Цой Сон-хи, шеф на департамента за Северна Америка в севернокорейското министерство на външните работи. Известна с положителното си притежаване на британски език, тя изигра значима роля при подготовката на срещата и се очакваше да участва на нея.

Преговорите сред Съединени американски щати и Северна Корея в уголемен състав протичат при очебийно мъжко наличие. Единствената жена на масата за договаряния е преводачката на Тръмп, отбелязва ТАСС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР