Малко национално перчене в стил Северна Македония“ - футболната надежда

...
Малко национално перчене в стил Северна Македония“ - футболната надежда
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Мбапе любил внучката на Силви Вартан

Малко национално пъчене в жанр „ Северна Македония “ - футболната вяра на Франция Килиан Мбапе, може и да не е българин, е бил съкровен с внучката на българската с унгаро-арменски корени Силви Вартан, дочу Lupa.bg.

23-годишният нападател на ПСЖ и националния тим до тази пролет е бил гадже на миската с артистични щения Ема Смет, която е внучка на Силви Вартан и именития ѝ брачен партньор Джони Холидей.



Ема Смет е родена на 13 септември 1997 година във Франция. Красавицата е щерка на сина на Силви и Джони - Дейвид Холидей и модела Естел Лефбюр, има по-голяма сестра Илона. Наследницата на известната династия е директна внучка на Джони Холидей и Силви Вартан. Детството на Ема е белязано от развода на родителите й през 2001 година

Смет израства с майка си надалеч от всякакво медийно наличие. Ема има двама полубратя – Камерън, роден от връзката на татко й с Александра Пастор, и Джулиано – рожба на любовна спекулация майка ѝ с Паскал Раме.

Младото момиче приключва гимназията си в Нюйоркската гимназия, която приключва през юни 2015 година След това продължава да учи дизайн в Лондон, където живеят татко й и мащехата.



Малко по малко тя излиза от сенките и стартира да се демонстрира в обществените мрежи. През май 2015 година Ема Смет направи забележителна обществена изява дружно с майка си на стилното шоу на Dior.

През 2017 година Ема потегля по стъпките на майка си и сестра си с рекламна акция на Mixa.

На 1 юли 2019 година Ема Смет прави и дебюта си като актриса в сериала „ Останете апатичен “ на TF1. Френските медии са снимали Ема и Килиан Мбапе няколко пъти през последните две години.

Смята се, че двамата са се разделили през април 2022, а и не е загадка, че сега шоколадовият нападател нападна спалнята на 28-годишния модел Роуз Бертрам. Белгийската хубавица има две деца от някогашния състезател на ПСЖ Грегъри ван дер Вийл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР