Малко над 45% от анкетираните избират бюджетът за догодина да

...
Малко над 45% от анкетираните избират бюджетът за догодина да
Коментари Харесай

Галъп: За 45% от българите Бюджет 2024 трябва да залага повече на икономическата стабилност

Малко над 45% от интервюираните избират бюджетът за следващата година да залага повече на икономическата непоклатимост на страната. Това сочи Национално представително Изследване на " Галъп Интернешънъл Болкан ", извършено сред 23 ноември и 1 декември тази година.

 

44,5% избират той да е ориентиран повече към обществено подкрепяне на хората. Малко над 10% не могат да преценяват.

 

 

Проучването е извършено измежду 810 пълнолетни българи и е направено особено за " По света и у нас " посредством метода лице в лице с таблети.

 

Предаването „ Референдум “ на Българска национална телевизия сподели нощес любопитен портрет на българите в края на годината – в очите на публиката на предаването. Сондаж измежду нея сподели доста забавно българско самовглеждане. 

 

67% от запитаните считат, че девизът  " Всеки самичък си преценява " разказва най-добре българите през миналата година, а 33 на 100 считат, че това е  - „ Съединението прави силата “.

 

От " Галъп " питат - по какъв начин се съумява в България и за мнението на хората за изкуствения разсъдък. Според 30% от запитаните, с цел да успееш трябват връзки, а за 20 на 100 - непримиримост. Едва 3% залагат на убеденост като гаранция за триумф.

 

За 47 на 100 от запитаните изкуственият разсъдък дава нови благоприятни условия, а за 42% той е опасност.

 

Предаването вижте го тук.

 

 съединението прави силата всеки самичък преценява равносметка 2023 референдум

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР