Малко коте превзе леглото на знойната синеока благоевградска брюнетка, общинската

...
Малко коте превзе леглото на знойната синеока благоевградска брюнетка, общинската
Коментари Харесай

Малко коте се вмъкна в леглото на красивата благоевградска съветничка Злата Ризова

Малко коте завладя леглото на знойната синеока благоевградска брюнетка, общинската съветничка Злата Ризова. Това не е двусмисленост със полов подтекст в жанр „ но Божинката “, а действителна обстановка, онагледена персонално от нея със фотография на мъника, който се мъдри върху завивките й, написа struma.bg.

Умилителната снимка, оповестена на профила й в обществената мрежа, завоюва стотици лайкове единствено за броени часове, а Злата е написала сбито:

„ Кой ми взе леглото! “. Връзките й с котки са много устойчиви, излиза наяве от нейните изявления във фейса. На една от тях театралничат като аристократична двойка с породист английски късокосмест котарак на прозореца /сн. 2/. Очевидно съветничката обича животните, тъй като има фотография и с… бръмбар рогач /сн. 3/, който неин другар коментирал обширно като ценител по тематиката по следния метод: „ Голям еленов рогач (Lucanus cervus)... Този на фотографията е мъжки образец. Видът е под протекция на Закона за биоразнообразието и е предпазен от Бернската спогодба за запазване на дивата европейска флора и фауна и естествени местообитания… “.

Атрактивната съветничка на драго сърце прави свои селфита на всевъзможни места, само че най-често в колата, явно е удовлетворена от метода, по-който наподобява. Нейна фотография, правена в автомобила й /сн. 4/, да вземем за пример е харесана от съвсем 1000 души, което предвид на обстоятелството, че тя е политик и консултант, е добра основа за вота следващата година. Сред най-възторжените й фенове, изказали възхищението си от външността й, е известният благоевградски юрист Марио Биков, който е написал: „ Гледам и се пробвам да намеря нещо грозно в теб, само че нищо такова не виждам, всичко ти е красиво! “. Очевидно обаче Злата Ризова дава приоритет на котетата…

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР