Малките и средни фирми получиха нова възможност да колокират своето

...
Малките и средни фирми получиха нова възможност да колокират своето
Коментари Харесай

Vivacom разшири офертите за колокационни услуги




Малките и междинни компании получиха нова опция да колокират своето ИТ съоръжение в центровете за данни на Vivacom. Операторът разгласи новите си пакети за колокиране на ИТ съоръжение, в това число за наемане на пространство единствено 1U и 2U, както и четвърт или половин телекомуникационен долап с самостоятелно заключване.

„ Това ще помогне даже на дребни и междинни компании да станат по-ефективни, като спестят финансови и човешки запаси за поддържане на ИТ системи и съоръжение, настояват от Vivacom. - Услугата е подобаваща за клиенти, които имат характерни уеб приложения, генериращи огромен трафик, имат високи условия към потребления хардуер и интернет свързаността, и не на последно място – имат потребност от 24-часова техническа поддръжка”, допълват от телекома.

Услугата се дава в професионално построени центрове за данни, ситуирани в разнообразни сеизмични зони и отговарящи на интернационалните условия за сигурност и сдържаност. „ Захранването става по две изцяло самостоятелни трасета. Специализиран екип на компанията дава денонощна и целогодишна поддръжка. С услугата Smart hands клиентите могат да разчитат на специалисти от Vivacom, които вместо тях ще ръководят и обслужват тяхното оборудване”, изясняват от оператора.

Освен колокация на ИТ съоръжение, Vivacom предлага и други решения за бизнеса като облачни услуги, M2M приложения и IoT телеметрия, сложни системи за видеонаблюдение, високоскоростен интернет и транспорт на данни и други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР