Малката Теди се нуждае от помощта ни в битката си

...
Малката Теди се нуждае от помощта ни в битката си
Коментари Харесай

Да помогнем! Малката Теди се нуждае от спешна чернодробна трансплантация

Малката Теди се нуждае от помощта ни в борбата си за живот. На момиченцето би трябвало да се направи незабавна чернодробна трансплантация.

През 2016 година, когато е едвам на 6 месеца, при профилактичен обзор е открито, че Теди е с тежък болнав синдром, декомпенсирана метаболитна ацитоза и високи стойности на урея и креатинин. Тогава заради констатация за хронично бъбречно заболяване е стартирана терапия. На идващ стадий е извършена ПББ морфологична диягноза -първично огнище сегментна глоумерна склероза колапсен вид.

Направено е генетично проучване, от което излиза наяве, че Теди е притежател на разновидност, която поврежда черния дроб.

За две седмици детето е претърпяло три интервенции – два опита да спасят трансплантирания бъбрек и една да бъде отстранен, тъй като го е отхвърлила.

Преди да се направи още един опит за трансплантация на бъбрек лекарите са безапелационни, че би трябвало първо да се извърши чернодробна трансплантация.

В момента в дарителската сметка на Теди има налична сума 38 000 лева Необходими са още 19 000 лева за бъбречна трансплантация и още 150 000 лева за чернодробна трансплантация. Сумата, която фамилията би трябвало да събере, е общо 170 000 лева

Затова майката на момиченцето се обръща с молба към всички хора с огромни сърца да оказват помощ на детето ѝ.

„ Моля ви, спасете детето ми, моето всичко, моят ангел, който всеки ден ми споделя, че желае да се върне в предишното, да може да пишка и да живеем както преди. Тя не схваща какъв брой е съществено болестта ѝ”, приканва майката на детето.

Можете да подкрепите дребната Теди и фамилията й с подаяние с карта, PayPal, ApplePay и GooglePay тук:



Банка: Fibank

IBAN: BG89FINV91501017474107

Титуляр:Юлия Иванова Арсова( Майка на Теди)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР