Малката дъщеря на Митьо Очите Ивелина се е втурнала в

...
Малката дъщеря на Митьо Очите Ивелина се е втурнала в
Коментари Харесай

Дъщерята на Митьо Очите отваря заложна къща

Малката щерка на Митьо Очите Ивелина се е втурнала в ново солидно бизнес начинание. Тя е разкрила заложна къща Надежда, посредством която ще се занимава с лихварство. Всички публични законови условия към предоставяне на заеми с големи лихви против залог са изпълнени и стартът на бизнеса е даден. Ивелина Желязкова е входирала публична молба до Министерството на стопанската система, което би трябвало да глоби старта на бизнеса. Говори се, че за задачата са наети мастити юристи и надали процедурата ще срещне някаква бюрократична спънка.

Очаква се до няколко седмици да са получили утвърдени и да стартират работата преди дейния летен сезон. Заможният баща е обезпечил за щерка си няколко парцела за бизнеса в курортния комплекс Слънчев бряг. Локацията им не е инцидентно подбрана, а те са наоколо до някои от най-популярните нощни заведения, казина и питейни заведения. Очаква се до бързите заеми да се възползват туристи, които са останали без пукнат лев в игралните зали или при постоянните летни купони.

Преди време на същите места е имало настоящи заложни къщи на съперници, които са „ помолени “ от добре поставени момчета близки до Митьо Очите да спрат с бизнеса.

Вероятно бизнесът на Ивелина ще бъде подкрепят и от охранителите на по заведенията, които ще насочват закъсалите туристи към вярната заложна къща. В курорта се приказва, че съвсем всички заведения се охраняват от хора ма Очите.

Младата дама навлезе в света на бизнеса незабавно след довеждане докрай на междинното си обучение, когато стана собственичка на таксиметровата компания Съншайн 0604. Местни напомнят, че това им е фамилен бизнес, въпреки всичко баба й Станка е една от първите таксиджии в община Несебър.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Митьо Очите Несебър Слънчев бряг дъщеря бизнес лихварство мутри new

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР