Мълчаха и се опитваха да кажат, че не било така.

...
Мълчаха и се опитваха да кажат, че не било така.
Коментари Харесай

ПП мълчали след обвиненията в политически рекет

" Мълчаха и се опитваха да кажат, че не било по този начин. То човек и кьорав да е, вижда по какъв начин вързаха едното с другото, внушавайки, че има нещо, което се опитваме да създадем през тия пари и те са ни безпределно значими. Те не са значими за нас, а за българските жители ".

Така разказа държанието на съдружните си сътрудници от " Продължаваме промяната " депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов след обвиняванията му към тях в " политически рекет ", съобщи Българска национална телевизия. Вчера ръководещите организираха съдружен съвет.

Йорданов още веднъж удостовери, че Министерството на районното развиване няма да оперира с парите за пътищата.

" Министерски съвет да взима решение по какъв начин да заплаща на компаниите, да се разправя с хората, които са работили, да ревизира. ние нямаме предпочитание да влизаме в измислени далавери ", сподели той

Ние не разпадаме обединението, а предлагаме да има по-голям надзор в Народното събрание, съобщи Йорданов.

" Използват казуса със строителните компании сътрудниците като напън за взимане на решение и на всичко от горната страна вършат подмятания, че там има някаква корупционна скица, която ние ще осъществяваме. Аз не разбирам каква е тя. Те знаят, че няма такава. Говорихме си, споделиха, че няма такава. Не разбирам, ще предложат някакво ново решение “, разяснява пред публицисти Йорданов.

Той акцентира, че за Има Такъв Народ е значимо „ всичко да е чисто “. „ Да няма подмятания за корупция там, където няма, тъй като това е грозно, долно и лъжливо “, съобщи той. По думите му Има Такъв Народ ще предложи парламентарна комисия, която да утвърждава огромните заплащания и на другите министерства, освен на районното.

„ Ние ще си го предложим Каримански за Българска народна банка. Подозирам, че сътрудниците ще се опитат да отсрочат избора на шеф на Българска народна банка за по-натък – тяхно право е ", разяснява още Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР