Максимално да се съкрати срокът на проверките в завода Емко.

...
Максимално да се съкрати срокът на проверките в завода Емко.
Коментари Харесай

Борисов нареди проверките в Емко да са в максималко кратки срокове

Максимално да се редуцира срокът на инспекциите в завода " Емко ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на днешното държавно съвещание, съобщи Дарик.

Той съобщи, че връщането на лиценза на оръжейното дружество зависи от това да бъдат поправени грешките и да се изпълнят напътствията на проверяващите.

Припомняме, че през вчерашния ден служащи от разнообразни клонове на оръжейното дружество в страната се събраха на митинг впред Народното събрание в столицата, обезпокоени от отнетия лиценз и заплахата да останат без работа при възможен банкрут.

" По всички военни фабрики и хранилища текат инспекции, тъй че тя не е ориентирана към тях, само че много хранилища гърмяха, много жертви дадохме, много безобразия се откриха, приказвам - в доста компании ", сподели министър председателят.

" Хората би трябвало да знаят, че всичко зависи от това да си поправят грешките и надлежно в границите на тази една-две седмици най-много, в случай че са ги отстранили, да им се върне лицензът ", акцентира Борисов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР