Макс Верстапен отговори на изказването на Люис Хамилтън отпреди няколко

...
Макс Верстапен отговори на изказването на Люис Хамилтън отпреди няколко
Коментари Харесай

Верстапен подметна на Хамилтън, че трябва да вдигне летвата по-високо

Макс Верстапен отговори на изявлението на Люис Хамилтън отпреди няколко дни, в което четирикратният международен първенец признава, че водачът на Ред Бул е конкуренция за него и би трябвало да вдигне летвата. Младият Макс изцяло се съгласи с тазгодишния водач и съобщи, че когато човек завоюва няколко трофеи, стартира да се отпуска.
Затова Верстапен ще чака следващата година Хамилтън да е още по-сериозна конкуренция: "Ще би трябвало да вдигне равнището, безусловно. Не споделям нищо неприятно за Люис, само че когато един водач завоюва три-четири трофеи, стартира да губи остротата си и да се отпуска. Затова си мисля, че в случай че имаш същинска конкуренция в очите на някого, си заставен да вдигнеш летвата. Иначе отвикваш да се бориш за успеха във всяко съревнование. Аз също не съм привикнал да го върша в последните три години и в никакъв случай не съм бил в неговата позиция, само че съм твърдо решен, че един ден ще бъда ".

Преди време Хамилтън самичък сподели: "Винаги има някой, който ще се пробва да ми вземе мястото. Сега Макс стои там и единствено чака да го направи. Затова ще би трябвало да подвигна летвата, в случай че желая да остана пред него. Това ме стимулира ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР