Макрон ще загуби тежко парламентарните избори през юни. Ислямизацията на

...
Макрон ще загуби тежко парламентарните избори през юни. Ислямизацията на
Коментари Харесай

Георги Марков: Макрон ще загуби тежко парламентарните избори през юни

Макрон ще загуби тежко парламентарните избори през юни. Ислямизацията на Франция ще продължи, тъй като той стана президент за повторно.

Това написа някогашният парламентарен арбитър и екс народен представител Георги Марков в страницата си във Facebook.

Ултралибералните медии плашеха французите не с миграцията на ножа, а с Льо Пен. Като ли че тя обезглави учители, свещеници, служители на реда, възпламени катедрали. С 2 милиона гласа допълнително и над 42% госпожа Льо Пен сподели, че християнска Франция не се е предала, написа Марков.

Ето го и целия му пост:

Макрон победи и ислямизацията на Франция ще продължи. Ултралибералните медии плашеха французите не с миграцията на ножа, а с Льо Пен. Като ли че тя обезглави учители, свещеници, служители на реда, възпламени катедрали.

Борбата продължава напълно скоро на парламентарните избори през юни. С 2 милиона гласа допълнително и над 42% госпожа Льо Пен сподели, че християнска Франция не се е предала. МАКРОН ЩЕ ЗАГУБИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!

P. S.: Янша загуби тежко изборите. Намериха му словенски Кирчо. Въпреки напредък от 8,1 % и заплата приблизително над 1300 евро. При Зеленски върви, но и това не оказа помощ. Няма да помогне и на нашия хубавец.

ЕНП остана едвам с няколко премиера: Гърция, Хърватска, Австрия /където са в коалиция със зелените!), Кипър и един прибалтиец. Доналд Туск бе избор на Меркел за началник на ЕНП. Както се вижда, добре е работил индивидът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР