Макрон сбърка с вътрешната си политика, понеже не отчете факта,

...
Макрон сбърка с вътрешната си политика, понеже не отчете факта,
Коментари Харесай

Макрон сбърка с вътрешната си политика и високомерието си, смята експерт

Макрон сбърка с вътрешната си политика, тъй като не регистрира обстоятелството, че в по принцип във френската политика има дълготрайно обмисляне, което той опита да промени. Такова е планирането с дизела, да вземем за пример. Обикновения човек се пробва да прави вложения предвид на бъдещето си и в един миг им се оповестява, че горивото им ще бъде по-скъпо, а колите им ще бъдат по-скъпи. Това изясни в утринния блок на Българска национална телевизия преподавателят от Софийския университет проф. Димитър Веселинов във връзка митингите във Франция.

,,Високомерието му също изигра неприятна смешка. По време на визитата му в България, което всички чакахме с голям интерес, се надявахаме да чуем някакви послания за бъдещето на Европа, а той въобще не загатна думата България в своята тирада, въпреки че беше посетител, а в Румъния употребява напълно други думи. Това е една от неговите дребни неточности, които доведоха до спад на известността му. Според мен би било хубаво Макрон да се обърне към литературата, с цел да търси езика на поезията, с цел да поговори със сънародниците си'', разяснява Веселинов.

,,Той към този момент не е другия президент, както се тиражираше първоначално. Оттук-нататък или ще се засилят митингите, или той ще се опита да отсрочи ги във времето, само че това може да му изиграе неприятна смешка, тъй като това не е елементарен митинг, защото всичко се образува по нов метод. Това са митинги, които се случват по богатите квартали, по-полулярните места'', съобщи още преподавателят от СУ и добави, че Марин льо Пен ще има усложнения със спечелването на идващите избори, тъй като все пак настроението във Франция си остава проевропейско.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР