Македония в този вид няма място в ЕС! Нужни са

...
Македония в този вид няма място в ЕС! Нужни са
Коментари Харесай

Джамбазки и Сиди от опожарения център в Битоля: Македония в този вид няма място в ЕС!

Македония в този тип няма място в Европейски Съюз! Нужни са действителни политически дейности за премахване на антибългаризма в Македония, споделиха Ангел Джамбазки и Александър Сиди - двамата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация при визитата си в Битоля.

Поводът за визитата им е вчерашното безочливо опожаряване на българския културен център „ Иван Михайлов “ в Битоля, осведомят от партията. И напомнят, че това напълно не е първото посягане над българска институция там. В началото на годината бяха счупени прозорците на центъра, а преди този момент бяха поругани и доста други български знаци и военни гробища. Да не приказваме за премахването на лентите с български флагове от венците на саркофага на Гоце Делчев в Скопие. Вандалският акт стана по време на честванията на 150 години от рождението на именития челник на Вътрешна македонска революционна организация на 04 февруари тази година”.

„ Цяла Европа ще разбере за протичащото се в районен съд Македония. Ще се погрижа персонално за това. Българщината е жива тук, ние ще се борим за нея и няма да позволим на никой да съобщи българския народен интерес”, съобщи Джамбазки.

„ Опожарената врата няма да спре разгарянето на огъня на българщината в Македония! Затова сме тук, с цел да подкрепим нашите братя в Битоля”, добави Сиди.

Следващата седмица следва и посещаване в Страсбург по време на сесията на Екологичен потенциал на представители на публичния кръг „ За Македония “, допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

Учените и обществениците, които са част от формалната делегация, по покана на българския представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки, за първи път ще имат опцията да показват на европейските политици историческата истина за общата история на Р България и районен съд Македония от първо лице.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР